Условия за ползване на страницата

 

Здравейте!

 

Страницата seksologia.start.bg е изградена единствено, за да ви предостави конкретно подбрани връзки към качествени интернет сайтове за ваше улеснение.  Съдържанието предоставено тук е единствено за информационни цели и то не предоставя/препоръчва медицински съвети, а единствено връзки към трети сайтове публикуващи такива.

 

Внимание !!!

 

Винаги търсете съвети от вашия личен лекар или съответния специалист по въпроси, които имате относно състоянието на вашето здраве.  Никога не пренебрегвайте професионалното медицинско мнение и не отлагайте търсенето на такова поради нещо, което сте прочели с помоща на тази интернет страница. Възприемането на информация и препоръки предложени от редактора на страницата или трети сайтове, към които ви предоставяме връзки е изцяло на ваш риск и отговорност. Редакторът на страницата и собствениците на start.bg са положили достатъчно усилие, за съставянето на този интернет сайт, но същевременно не носят никаква отговорност за предприета самоинициатива или самолечение от ваша страна. 



За въпроси и мнения: 

Радко Александров

Редактор "Start.bg"

e-mail: radkoaleks@abv.bg (пиши сега, директно от тук)
GSM: 0876 350 935 (9:00ч - 20:00ч) 

Skype:  (позвъни сега, директно от тук) 
Skype Me™!

  radkoaleks  

 

 

Facebook Гоце Делчев Puma Sport Зодиак ТопАвто Диети Маями Adidas Лос Анджелис Нострадамус Културизъм RegistryBooster Nike Холивуд Ниагара Очни клиники Секс Отслабване Рак Кучета Баба Ванга Бен Афлек Денвър Кожени дрехи Дънкови Авто Скрийншот RegistryBooster Webuniversity 2012 Зодиак Ванга блог National Geographic Animal Planet Московска стражевая Визит Банско Polezna SEO My BG Agent 





{START_COUNTER}